Gå til innhold

Ariala's Blogg

  • blogginnlegg
    6
  • kommentarer
    3
  • visninger
    5 366

Over for denne gang

Ariala

visninger

ESWC og vårt opphold i Paris er dessverre over for denne gang. Jeg kan trygt si at jeg har storkost meg, og jeg tør å snakke på vegne av de andre når jeg sier at de også har kost seg!

Bergie og Znik slet begge med vanskelige grupper (noe Bergie mener er en forbannelse som hviler over han), men de sa begge at de hadde spilt bedre enn året før, og var derfor stolte av seg selv, selv om det ikke ble noen topp-plassering.
I TrackMania-turneringen i år var det en del nye ansikter, og spesielt én som skilte seg ut og nådde mye høyere enn noen hadde forventet. Bergie fortalte meg at denne spilleren hadde mistet faren sin tidligere i år, men at faren var hans største supporter, og det var derfor nesten litt rørende å se han konkurrere og toppe alles forventinger, i en slags tribute til faren.

[center][attachment=16:track1.jpg][/center]

CS:GO-guttene virket litt mer oppgitt/skuffet, og jeg tror de forventet mer av seg selv. Igjen så var det nok min skyld, det var mitt nærvær som ødela den viktigste kampen deres (unlucky charm). Det ble ingen topp-plassering på Øyvind i FIFA heller, men han spilte bra, og det var gøy å se proffe folk spille et spill jeg egentlig kan veldig lite om.

[center][attachment=17:wingrintervju.jpg][/center]
[center][size=3][i]Vår alles kjære Wingr, intervjuet av koreansk TV![/i][/size][/center]

Det har blitt mye e-sports-snakk, godt selskap og god mat og drikke, og dette har helt klart vært en utrolig fin tur som jeg nok aldri kommer til å glemme!
[center][attachment=18:eswccc.jpg][/center]

  Rapporter blogginnlegg


0 kommentarer


Recommended Comments

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×

Viktig informasjon

Vi har plassert cookies på din enhet, dette hjelper nettsiden å bli bedre. Du kan justere dine cookie innstillinger, unnlater du å gjøre dette må vi anta at det er greit for deg å fortsette.