Gå til innhold

Ariala's Blogg

  • blogginnlegg
    6
  • kommentarer
    3
  • visninger
    5 519

Dag 1 er over!

Ariala

visninger

Team Norways første dag på Games Week er dessverre over, men vi har masse mer gaming foran oss! Det gikk dessverre ikke så bra for CS:GO-guttene, og jeg tror det var litt min skyld. I den siste, viktigste kampen, spilte de superbra helt til jeg kom og så på. Jeg må være en "bad luck charm"...

blogentry-86-0-50585200-1414698500_thumb

Team Norway vs. Na'Vi

Vi gleder oss derimot til å se Øyvind (un1eashed) spille FIFA i morgen, og håper det går litt bedre for han! Jeg er selv helt elendig i FIFA, så jeg gleder meg til å se hvordan spillet egentlig skal spilles.

Videre kan jeg forsåvidt anbefale å følge med på Just Dance-turneringen! Jeg har aldri selv prøvd dansespill, og ante heller ikke at det fantes esports-turneringer innenfor det, men det var helt sinnsykt underholdende å se på. Anbefales på det sterkeste!

blogentry-86-0-28606000-1414698496_thumb

Just Dance-showet var helt sykt


  Rapporter blogginnlegg


0 kommentarer


Recommended Comments

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×

Viktig informasjon

Vi har plassert cookies på din enhet, dette hjelper nettsiden å bli bedre. Du kan justere dine cookie innstillinger, unnlater du å gjøre dette må vi anta at det er greit for deg å fortsette.