Gå til innhold

Ariala's Blogg

  • blogginnlegg
    6
  • kommentarer
    3
  • visninger
    5 518

ESWC er i gang for Team Norway!

Ariala

visninger

CS:GO-turneringen har startet her i Paris, og Team Norway (London Conspiracy) stod klare i dag tidlig for å kjempe seg ut av Groups! Første matchen var mot Fnatic, som vi dessverre tapte 16-5, men moralen er fortsatt på topp. Mens jeg skriver dette spiller de mot K1ck, et sør-afrikansk lag, og sist jeg sjekket ledet vi 4-0 etter en spennende første runde!

blogentry-86-0-22254500-1414669720_thumb

Rain er konsentrert!

Schedulet på http://www.eswc.com/en/2014/live/game/csgo er dessverre ikke helt korrekt pga. forskyvninger osv., men jeg håper fortsatt du tuner inn og følger landslaget vårt! #TeamNorwayHype

blogentry-86-0-56406200-1414669717_thumb

Mine favoritt-casters er her, og jeg ble jo mega starstruck da jeg så dem, så jeg snek meg et lite bilde!

Team Norway sin siste kamp er satt til å starte kl. 17:00, og når dagen er over, kan guttene ta seg en velfortjent pause etter en dag med mye spennende spilling. De skal få en kjeks hver av meg! Så snill er nemlig jeg.

blogentry-86-0-47488900-1414669721_thumb

Flinke gutter!


  Rapporter blogginnlegg


0 kommentarer


Recommended Comments

Det er ingen kommentarer å vise.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×

Viktig informasjon

Vi har plassert cookies på din enhet, dette hjelper nettsiden å bli bedre. Du kan justere dine cookie innstillinger, unnlater du å gjøre dette må vi anta at det er greit for deg å fortsette.