Gå til innhold

Blogger

 

Over for denne gang

ESWC og vårt opphold i Paris er dessverre over for denne gang. Jeg kan trygt si at jeg har storkost meg, og jeg tør å snakke på vegne av de andre når jeg sier at de også har kost seg!

Bergie og Znik slet begge med vanskelige grupper (noe Bergie mener er en forbannelse som hviler over han), men de sa begge at de hadde spilt bedre enn året før, og var derfor stolte av seg selv, selv om det ikke ble noen topp-plassering.
I TrackMania-turneringen i år var det en del nye ansikter, og spesielt én som skilte seg ut og nådde mye høyere enn noen hadde forventet. Bergie fortalte meg at denne spilleren hadde mistet faren sin tidligere i år, men at faren var hans største supporter, og det var derfor nesten litt rørende å se han konkurrere og toppe alles forventinger, i en slags tribute til faren.

[center][attachment=16:track1.jpg][/center]

CS:GO-guttene virket litt mer oppgitt/skuffet, og jeg tror de forventet mer av seg selv. Igjen så var det nok min skyld, det var mitt nærvær som ødela den viktigste kampen deres (unlucky charm). Det ble ingen topp-plassering på Øyvind i FIFA heller, men han spilte bra, og det var gøy å se proffe folk spille et spill jeg egentlig kan veldig lite om.

[center][attachment=17:wingrintervju.jpg][/center]
[center][size=3][i]Vår alles kjære Wingr, intervjuet av koreansk TV![/i][/size][/center]

Det har blitt mye e-sports-snakk, godt selskap og god mat og drikke, og dette har helt klart vært en utrolig fin tur som jeg nok aldri kommer til å glemme!
[center][attachment=18:eswccc.jpg][/center]

Ariala

Ariala

 

FIFA hype!

Dagen i dag startet ganske treigt, ettersom vår kjære Øyvind ikke skulle spille før halv 3. Det var mye folk på FIFA-standen, og det var gøy å se på proffe folk spille et spill som jeg selv er totalt elendig i. Masse tilskuere! Utover FIFA har jeg ikke gjort så veldig mye hittil i dag, men jeg passet SELVSAGT på å få med meg Just Dance-konkurransen, fordi, let's face it, jeg har blitt hekta på det....

Ariala

Ariala

 

Dag 1 er over!

Team Norways første dag på Games Week er dessverre over, men vi har masse mer gaming foran oss! Det gikk dessverre ikke så bra for CS:GO-guttene, og jeg tror det var litt min skyld. I den siste, viktigste kampen, spilte de superbra helt til jeg kom og så på. Jeg må være en "bad luck charm"... Team Norway vs. Na'Vi Vi gleder oss derimot til å se Øyvind (un1eashed) spille FIFA i morgen, og håper det går litt bedre for han! Jeg er selv helt elendig i FIFA, så jeg gleder meg til å se hvordan spillet egentlig skal spilles. Videre kan jeg forsåvidt anbefale å følge med på Just Dance-turneringen! Jeg har aldri selv prøvd dansespill, og ante heller ikke at det fantes esports-turneringer innenfor det, men det var helt sinnsykt underholdende å se på. Anbefales på det sterkeste! Just Dance-showet var helt sykt

Ariala

Ariala

 

ESWC er i gang for Team Norway!

CS:GO-turneringen har startet her i Paris, og Team Norway (London Conspiracy) stod klare i dag tidlig for å kjempe seg ut av Groups! Første matchen var mot Fnatic, som vi dessverre tapte 16-5, men moralen er fortsatt på topp. Mens jeg skriver dette spiller de mot K1ck, et sør-afrikansk lag, og sist jeg sjekket ledet vi 4-0 etter en spennende første runde! Rain er konsentrert! Schedulet på http://www.eswc.com/en/2014/live/game/csgo er dessverre ikke helt korrekt pga. forskyvninger osv., men jeg håper fortsatt du tuner inn og følger landslaget vårt! #TeamNorwayHype Mine favoritt-casters er her, og jeg ble jo mega starstruck da jeg så dem, så jeg snek meg et lite bilde! Team Norway sin siste kamp er satt til å starte kl. 17:00, og når dagen er over, kan guttene ta seg en velfortjent pause etter en dag med mye spennende spilling. De skal få en kjeks hver av meg! Så snill er nemlig jeg. Flinke gutter!

Ariala

Ariala

 

Sightseeing og shopping!

I dag våknet jeg halvveis til lyden av at Andreas (winGr) snorket, og halvveis til lukten av at Erlend (beasty) stekte bacon. Han hadde nemlig vært på butikken og handlet inn masse god mat til oss, og lekte husmor og ga oss en superchill start på dagen! Etter maten dro vi i samlet flokk ned til Paris Games Week, der vi fikk badgene våre, og tittet litt rundt på Player Lounge, de forskjellige scenene, og litt av expoen. Alle guttene er klare for kamp; Peter (Znik) og Fredrik (Bergie) spiller TrackMania på lørdag, Øyvind (Un1eashed) spiller FIFA på fredag, og London Conspiracy-guttene starter allerede i morgen tidlig i sin CS:GO-turnering. Jeg gleder meg til å heie på mine landsmenn, håper dere også gjør det! (Følg med på http://www.eswc.com/en/live) Erlend, Andreas, Øyvind og jeg tok oss en liten sightseeing-tur i dag! Vi tok metroen til Triumfbuen, og stod i en evigvarende kø for å komme opp. Der ble det tatt masse obligatoriske utsikt-over-Paris-bilder, selvsagt med Eiffeltårnet i bakgrunnen. Disney Store fikk også gjennomgå, og der ble det brukt en del penger i dag... Vi var slappe og slitne da vi kom tilbake på hotellet, så nå skal vi kose oss med en god middag før vi tar kvelden!

Ariala

Ariala

 

Lions har ankommet Paris!

Etter en rask meet-and-greet på Gardermoen, og en noe turbulent flytur, har Lions endelig ankommet Paris! Vi bor på hotell Adagio Port Versailles, som ligger fem minutter unna lokalet der Games Week holdes. Nå har vi fordelt hotellrom, og skal ut og spise en velfortjent middag. Jeg gleder meg til i morgen, da skal vi dra til Games Week, få passene våre, og så er det "fritid", der det blir litt shopping og museer!

Ariala

Ariala

×

Viktig informasjon

Vi har plassert cookies på din enhet, dette hjelper nettsiden å bli bedre. Du kan justere dine cookie innstillinger, unnlater du å gjøre dette må vi anta at det er greit for deg å fortsette.