Gå til innhold

Artikler

Redegjørelse angående Neto

Monk

Styret i Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb vil i dag meddele at vi har hevet kontrakten med Henrik Kristengård effektuert umiddelbart den 01/02/2016. Klubben har basert dette i en rekke særdeles grove brudd på vår avtale, og kommet til denne slutning etter avsluttende rådføringer med jurist.

Klubben har gjennom hele prosessen forsøkt å jobbe proaktivt med Kristengård. Det ble fra klubbens side igangsatt tiltak som ville gjort det mulig for Kristengård å overholde avtalen ut avtaletiden. Kristengård ble også, fra vårt ståsted, informert i høvelig tid om sakens gang internt i klubbens styre. I ettertid har partene vært i samtaler for å erkjenne og lære av gjensidige feil i saken, så vell som tiltak som kan virke preventive for lignende saker i fremtiden.

 

Det foreligger ingen tvil i våre øyne slik vi tolker kontrakten, ei heller i øynene til vår jurist som har vurdert saken, at det foreligger grovt mislighold av avtalen på en rekke punkter. Styret ønsker ikke å presisere noe nærmere hvilke punkter som har blitt brutt, da dette er noe Kristengård har fått grundig redegjort i samtaler med oss, så vell som i vårt brev som effektuerer og redegjør for hevelse av avtale.

 

Styret og ledelsen i klubben har forståelse for ønsket om fortgang i behandlingen av saken som nå er ferdigbehandlet, fra både Kristengård, interesserte klubber og media. Dog har det blitt lagt særdeles vekt på å gjøre nøye, faglige vurderinger som tåler ettersyn og ivaretar integriteten til alle parter.

 

Vi ønsker Kristengård all lykke i sin fremtidige karrière.

Endret av Monk  Rapporter Artikkel


Brukertilbakemelding


Det er ingen kommentarer å vise.Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×

Viktig informasjon

Vi har plassert cookies på din enhet, dette hjelper nettsiden å bli bedre. Du kan justere dine cookie innstillinger, unnlater du å gjøre dette må vi anta at det er greit for deg å fortsette.