Gå til innhold

Artikler

Vi danner junior-satsning for Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb

Monk

Junior-satsningen er et tilbud for yngre spillere å komme inn i e-sport og få en strukturert måte å spille dataspill sammen med andre spillere hvor trenere er tilstede for å hjelpe dem å utvikle seg som spillere og som personer. Vi har i lang tid vært en toppklubb for utøvere, og ønsker med dette å virkelig sette i gang grasrot-engasjementet vårt, for alle med ambisjoner eller stor glede for e-sport. Vi håper at vi sammen med dere kan bidra til en sterkt engasjerende, ansvarlig og positiv utvikling av e-sporten i Norge. Her skal du kunne finne dine fremtidige lagkammerater og oppleve det beste e-sporten har å tilby. Enten det er for å ha det gøy i gode rammer, eller for å utvikle deg mot en potensiell profesjonell karriere, så er dette starten for deg.

 

Våre lagledere og ansvarlige vil geleide både deg og foresatte gjennom norsk e-sport og veien mot det internasjonale dersom du måtte ønske deg dette.
 

For å bli med på satsning må du være under 21 år og ha godkjennelse av dine foreldre. Vi deler opp junior-satsningen vår til de som er under 16 år, og de som er under 21 år. Du må være bosatt i Norge, ha tilgang til PC som er god nok for spillet du ønsker å delta i samt ha tilgang til bruk av mikrofon for å være med i treningsrommet på vår TeamSpeak 3-server.
 

Vi stiller servere til rådighet dersom spillet ditt krever dette og gir deg veiledning i form av en eller flere lagledere.

 

Du blir medlem ved å først betale medlemskontingenten til Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb som er på 100 norske kroner i året, dette gjør deg til et fullverdig medlem som kan ta del i alle medlemstjenster vi besitter, inklusivt trening- og kampoppsett for de under 18 år.

Betalingen skjer ved å registrere deg på våre hjemmesider www.lionsek.no og betale medlemskontingenten via en av metodene som er forespeilet her. Ønsker du en prøveperiode så har du muligheten til å benytte deg av dette i en 14 dagers periode. Du har i denne perioden full tilgang til oppsatte treninger og oppfølging på lik linje som et betalende medlem.

Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb ønsker alltid god kontakt med foresatte. Det er derfor viktig for oss at du informerer dine foresatte om ditt ønske å bli med i klubben, et eget brev vil bli tilsendt deg og dine foresatte om hvordan de kontakter oss dersom det skulle oppstå spørsmål eller ønsker.

 

Oppstart for de under 16 er: Onsdag 14.Oktober klokken 19.30 - 21.00
Oppstart for de under 21 er: Torsdag 15.Oktober klokken 19.30 - 21.00


Det vil bli sendt ut oppfølgingsbrev til alle som er i den aktuelle aldersgruppen før første oppmøte. Vel møtt!  Rapporter Artikkel


Brukertilbakemelding


Det er ingen kommentarer å vise.Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×

Viktig informasjon

Vi har plassert cookies på din enhet, dette hjelper nettsiden å bli bedre. Du kan justere dine cookie innstillinger, unnlater du å gjøre dette må vi anta at det er greit for deg å fortsette.