Gå til innhold

Artikler

Pressemelding Vi inngår utleieavtale med nDurance Gaming

Monk

PRESSEMELDING

 

OSLO 12.09.2015: I dag markerer vi en stor dag for Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb (Lions EK). Lions EK og nDurance Gaming har i dag blitt enige om en leieavtale for “AD-carry” spilleren i League of legends, Nikolai Mood “Xiphious” Martinsen.

 

Lions EK ønsker å fremme norske spillere og å bidra til å utvikle norsk e-sport. Det er derfor ganske betydelig for klubbens utvikling at vi nå får til ett slikt samarbeid med nDurance Gaming. Vi har en sterk ånd for å utvikle spillere og hjelpe de å vokse i sitt spill. Vi tror Nikolai vil få nye muligheter til å fortsette sin utvikling sammen med nDurance og samtidig iverata gode relasjoner igjennom Lions EK.

 

Leieavtalen skaper også tettere bånd mellom klubbene, når vi oppretter et samarbeidsgrunnlag rundt Nikolai. Det er viktig for oss å kunne gi erfaringer både på klubb- og spiller nivå, der dette er naturlig og ønsket. Denne avtalen er et ledd i dette ønske om å bidra til et godt og sundt miljø mellom klubbene og en felles vekst.

 

Nikolai vil fremdeles være beskyttet av vår kontrakt, men vil på alle mulige måter spille for og representere nDurance Gaming f.o.m 12.09.2015 t.o.m 12.11.2015.

 

 

For mer informasjon og uttalelser:

Cato Johannessen på cjohannessen@lionsek.com - Ansvarlig for lagsatsingen

Markus Knøsen på mknoesen@lionsek.com - Lagleder for League of Legends

 

Thomas B Gaarden på ndurancegaming@gmail.com - Styreleder
Henrik Årdahl på svettzor123@gmail.com - Manager

 

Nikolai Mood Martinsen på nikolai.mood@hotmail.com - Utøver   Rapporter Artikkel


Brukertilbakemelding


Det er ingen kommentarer å vise.Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×

Viktig informasjon

Vi har plassert cookies på din enhet, dette hjelper nettsiden å bli bedre. Du kan justere dine cookie innstillinger, unnlater du å gjøre dette må vi anta at det er greit for deg å fortsette.