Gå til innhold

Artikler

Oslo Lions entrer 1. Divisjon i Telenorligaen med Rocket League

Monk

Oslo 1. Juli 2017: Oslo Lions tar med seg nyopprykket Rocket League lag til 1. Divisjon i Telenorligaen. 

Det er med stor glede at vi kan opptre i Telenorligaen med enda et lag på topp nivået av ligaen for Rocket League. Laget har med Bjørn Tore i spissen søkt ut Oslo Lions som riktig klubb for deres satsning, som er en god bekreftelse for klubben at vi er attraktive for spillere i toppsjiktet av norsk gaming. 
 
Med klubben i ryggen så er det nå signert en ettårig avtale som tilsammen omfavner 2 sesonger av telenorligaen, samt offline arrangementer som The Gathering. 
 
Klubben tilfører laget økonomisk støtte, fasiliteter og utstyr for å kunne spille på topp gjennom våre partnere i Logitech Gaming og House of Nerds.
 
Laget vil fortsette å jobbe for å rette sin utvikling i positiv retning, og har som mål å kunne se effekten av sitt arbeid med klubbens støtte allerede til sesongåpningen senere denne sommeren. Spillerne er svært motiverte, og gleder seg til å vise klubben og resten av Norge hva de er gode for. 
 
Oslo Lions Rocket League:
Bjørn Tore Blomskog “Scidit”
Christer Sund “Barebrur” 
Adrian Teien Larsen “Get Hard”
 
 
 
Kontaktpersoner
Christophe Roblin
Grunnlegger og styreleder
+47 99 33 13 66
croblin@lionsek.com


Remy Bredesen
Lag ansvarlig og styremedlem.
+47 93 64 91 29
rbredesen@lionsek.com
 
Om Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb
Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb er Norges eldste aktive e-sport klubb. Lokalisert i Oslo med klubb fasiliteter hos House of Nerds i Løren. Vi har som formål å spre og fremme interessen for elektronisk sport ved å skape trygge rammer for et felleskap og et sosialt nettverk rundt elektronisk sport som sport og kultur.
   Rapporter Artikkel


Brukertilbakemelding


Det er ingen kommentarer å vise.Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×

Viktig informasjon

Vi har plassert cookies på din enhet, dette hjelper nettsiden å bli bedre. Du kan justere dine cookie innstillinger, unnlater du å gjøre dette må vi anta at det er greit for deg å fortsette.