Gå til innhold

Artikler

Nytt styre og nye vedtekter

Monk

Årsmøte ble avholdt 9. August i år. Siden fjoråret har klubben tatt et nytt steg for å fortsette å være en ledende e-sportsklubb i markedet, vi satser på kvaliteten i det vi gjennomfører og god dialog med alle parter som er innvolvert. Årsmøte mener at dette er en god måte for klubben, det er med denne bakgrunnen også ønskelig at vi med utgangspunkt i samme tankegang nå begynner å se på struktur for en grasrot-satsning her i klubben.

Nytt styre
Det er i år foretatt 2 endringer i sammensettingen av styret. Årsmøte og medlemmene sier tusen takk til innsatsen som har kommet fra  Dawn Patrick-Brown og Cato Johannessen i den foregående perioden, de vil fortsette å ha verv innad i Lions. Dawn Patrick-Brown går over i en rolle for innhenting av varer til vår nye nettbutikk som skal komme medlemmene til gode og være en inntjening for klubben til medlemsformål.
Cato Johannessen går over i rollen som ansvarlig for spillegruppen og vil lede arbeidet med alle vår lag, fra grasrot satsningen med junior lag til elite satsningen vår som deltar i de norske prestige ligaer og drar på internasjonale utfordringer.

Christophe Roblin fortsetter som styreleder etter å ha fått fornyet tillit av årsmøte.
Remy Bredesen fortsetter som styremedlem
Andreas Grøterud er også tilbake som styremedlem for neste periode.

Som erstatter til  Dawn Patrick-Brown og Cato Johannessen kommer to ferske fjes inn i styret. Magnus Jørgensen og Ola-Tobias Brandsæter er to nye tilskudd til et godt reflektert styre. Ola-Tobias Brandsæter har i lengre tid også hatt funksjon for vårt League of Legends lag i elite sjiktet, men går nå over til å være i fullt verv som styremedlem. 
Magnus Jørgensen er en frisk pust til styret som ikke har en lang farts tid i e-sport, årsmøte ser på dette som positivt da dette drar inn ny tankegang til et ellers tungt preget e-sport styre og vil komme medlemmene og klubbene til gode med en potensiell annen vinkling enn det resterende sittende styre.

 

Vedtektsendringer
Det er endret på 1 vedtekt for året. Medlemskontingenten for de 25 og under er forhøyet fra 50 kr i året til 100 kr. Vedtektene kan til enhver tid leses i sitt fulle her  Rapporter Artikkel


Brukertilbakemelding


Det er ingen kommentarer å vise.Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×

Viktig informasjon

Vi har plassert cookies på din enhet, dette hjelper nettsiden å bli bedre. Du kan justere dine cookie innstillinger, unnlater du å gjøre dette må vi anta at det er greit for deg å fortsette.