Gå til innhold

Artikler

Årsmøte 2017 er gjennomført

Monk

Klubben avholdte som annonsert årsmøte den 15 Juli 2017, på årsmøte ble alle de normale tingene gjennomgått hvor styret fremla årsberetning for 2016, medlemmer endret vedtekter og arbeidsprogram for 2017 ble satt. Vi har også fått et helt nytt styre for det kommende året.

Nytt styre
Remy Bredesen går inn som ny styreleder og Dawn Patrick-Brown som styremedlem, dette markerer første gang siden oppstart at klubben ikke ledes av grunnlegger Christophe Roblin. Styret valgte også umiddelbart å supplere seg selv i henhold til vedtektenes § 6 med grunnlegger som 3. styremedlem. Målet til styret vil være å supplere seg selv slik at det er 5 styremedlemmer for klubben.

Endringer i vedtektene
Klubben vedtok en endring i vedtektene for å sette ny og felles pris for medlemskontingenten. Ny medlemskontingent er på kr 50,- NOK per år, uavhengig av alder. Dette ble gjort for å ha et enklere regnskap, men samtidig gjøre det enkelt for potensielle medlemmer å bli medlem. Det gir også klubben muligheter til å ta mindre avgifter for ulike arrangementer som er forbeholdt medlemskap i klubben.

Arbeidsprogram
Årsmøtet har satt 2 mål for det kommende året som føring for styre og klubb på hvilket arbeid som skal stå i fokus.

Quote
  • Hovedformål for styret er å sørge for at klubben er aktiv i medlemsrekruttering.
  • Sekundært skal styret videreføre og søgre for at klubben har en elite-satsning og bredde-satsning av lag i e-sport

 

Vi ønsker derfor det nye styret og nye medlemmer lykke til i det kommende året. I fellesskap vil vi klare å nå målene som er satt frem av årsmøte.  Rapporter Artikkel


Brukertilbakemelding


Det er ingen kommentarer å vise.Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×

Viktig informasjon

Vi har plassert cookies på din enhet, dette hjelper nettsiden å bli bedre. Du kan justere dine cookie innstillinger, unnlater du å gjøre dette må vi anta at det er greit for deg å fortsette.