Gå til innhold

Artikler

Innkalling til generalforsamling 2015

Monk

Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb inviterer alle medlemmer til årets generalforsamling som holdes klokka 14:00 Søndag 9. August i Kolstadgata 1, Oslo. På årsmøtet kan alle medlemmer diskutere saker, komme med forslag og være med på å vedta hva organisasjonen skal gjøre i fremtiden.

 

Når og Hvor

Møtet holdes i Frivillighetshuset. Nærmere bestemt Kolstadgata 1, Oslo. Tidspunktet for møtet er kl 14:00 Søndag 9. August 2015.

 

Hva og hvorfor?

Generalforsamlingen holdes hvert år og er Oslo Lions Elektroniske Sportsklubbs øverste organ. Her kan generalforsamlingen fatte vedtak i alle saker innenfor de regler som er fastsatt i vedtektene. Vedtektsendringer kan også bli tatt opp for diskusjon og endring, og endringer på generalforsamlingen vil styre hvordan Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb blir styrt av det valgte styret.

 

Deltakelse over internett

Det vil være mulig for medlemmer å følge møtet over internett. Vi vil gi muligheten for å komme med innlegg og delta i diskusjoner, men det vil ikke være mulig å stemme over internett.

 

Hvem kan delta?

Personer som er medlem av Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb kan delta på møte. For å få stemmerett på generalforsamlingen må du ha blitt medlem og betalt medlemskontingent minimum 10 dager før møtet, med mindre du er fritatt for innbetaling av kontingent.

 

Om du ikke er sikker på om du er medlem eller om du har betalt din kontingent kan du kontakte generalforsamling@lionsek.com.

 

 

Saker som skal opp til behandling på generalforsamlingen

Generalforsamlingen skal alltid ta opp følgende saker:

  • Godkjenning av innkalling
  • Valg av møteledelse og referatunderskrivere
  • Regnskap
  • Budsjett for kommende år
  • Årsberetninger
  • Arbeidsprogram
  • Vedtektsendringer
  • Valg

 

Bli kandidat til valg?

Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb trenger alltid medlemmer som ønsker å bidra til organisasjonens drift. I tillegg til de som hjelper med arrangement og generell drift trenger vi aktive hjelpere for å besette Styret. Ta kontakt med valg@lionsek.com så raskt som mulig om du ønsker å stille til valg. En nominasjon må være sendt innen 14 dager før møtet holdes for å ha rett til å stille.

 

Andre saker

Om det er saker du ønsker bør taes opp som ikke står på listen over må dette medles senest 15 dager før møtet holdes og sendes til generalforsamling@lionsek.com.

 

Sakspapirer

Sakspapirer er tilgjengelig på www.lionsek.no/generalforsamling/2015, og vil bli oppdatert fortløpende

 

Se orginal pdf  Rapporter Artikkel


Brukertilbakemelding


Det er ingen kommentarer å vise.Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

×

Viktig informasjon

Vi har plassert cookies på din enhet, dette hjelper nettsiden å bli bedre. Du kan justere dine cookie innstillinger, unnlater du å gjøre dette må vi anta at det er greit for deg å fortsette.