• Nyheter

  Manage articles

  Teaser Paragraph:

  Vi går igjennom hvordan du registrer kjøp fra Desucon for medlemskap i Lions EK.

  Article Second Image: http://lionsek.no/uploads/
  For helt nye medlemmer
  Forberedelse: Sjekk eposten din med epost fra Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb og eposten er sendt fra hello@izettle.com. Denne inneholder kvitteringen din fra kjøpet og et kvitteringsnummer som anvist på bilde nedenfor som "12"


  Steg  1: For helt nye medlemmer må du begynne registrerings prossen ved å lage en konto på våre nettsider dette gjør du ved å klikke på "Registrer deg" helt oppe til høyre av skjermen som vist på bilde:


  Steg  2: Du vil så måtte velge en av 4 produkter for å stifte en nettside konto, 3 av disse kan inneholde medlemskap, 2 av de er kjøp på nettside av årsmedlemskap. For kjøp som er gjort på årets Desucon følger du produktet "Forhåndskjøpt med iZettle" som vist på bilde nedenfor

  Steg  3: Nå vil du få muligheten til å legge til kvitteringsnummeret ditt fra eposten du har fått tilsendt som bekreftelse av kjøpet. Det er viktig at du angir riktig e-post og kvitteringsnummer slik at dette er likt kjøpet ditt fra Descuon

  Steg  4:  Fortsett så ved å lage ny konto og fyll ut påkrevd informasjon

  Steg  5: Fyll så ut din person informasjon navn, alder og bosted slik at vi kan bekrefte at du har kjøpt riktig pakke og kan aktivere deg som medlem. Dette er en manuell prosess og vil påløpe noe ventetid i etterkant av at du har fullført registreringen din.

  Velkommen som medlem!
  Etter vellykket registrering ønsker vi deg hjertelig velkommen som medlem i Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb!
  Teaser Paragraph: [color=rgb(0,0,0)][font=Arial][size=3]Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb inviterer alle medlemmer til årets generalforsamling som holdes klokka 14:00 Søndag 9. August i Kolstadgata 1, Oslo. På årsmøtet kan alle medlemmer diskutere saker, komme med forslag og være med på å vedta hva organisasjonen skal gjøre i fremtiden.[/size][/font][/color] Article Second Image: http://lionsek.no/uploads/
  Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb inviterer alle medlemmer til årets generalforsamling som holdes klokka 14:00 Søndag 9. August i Kolstadgata 1, Oslo. På årsmøtet kan alle medlemmer diskutere saker, komme med forslag og være med på å vedta hva organisasjonen skal gjøre i fremtiden.

  Når og Hvor
  Møtet holdes i Frivillighetshuset. Nærmere bestemt Kolstadgata 1, Oslo. Tidspunktet for møtet er kl 14:00 Søndag 9. August 2015.

  Hva og hvorfor?
  Generalforsamlingen holdes hvert år og er Oslo Lions Elektroniske Sportsklubbs øverste organ. Her kan generalforsamlingen fatte vedtak i alle saker innenfor de regler som er fastsatt i vedtektene. Vedtektsendringer kan også bli tatt opp for diskusjon og endring, og endringer på generalforsamlingen vil styre hvordan Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb blir styrt av det valgte styret.

  Deltakelse over internett
  Det vil være mulig for medlemmer å følge møtet over internett. Vi vil gi muligheten for å komme med innlegg og delta i diskusjoner, men det vil ikke være mulig å stemme over internett.

  Hvem kan delta?
  Personer som er medlem av Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb kan delta på møte. For å få stemmerett på generalforsamlingen må du ha blitt medlem og betalt medlemskontingent minimum 10 dager før møtet, med mindre du er fritatt for innbetaling av kontingent.

  Om du ikke er sikker på om du er medlem eller om du har betalt din kontingent kan du kontakte generalforsamling@lionsek.com.


  Saker som skal opp til behandling på generalforsamlingen
  Generalforsamlingen skal alltid ta opp følgende saker:
  Godkjenning av innkalling
  Valg av møteledelse og referatunderskrivere
  Regnskap
  Budsjett for kommende år
  Årsberetninger
  Arbeidsprogram
  Vedtektsendringer
  Valg

  Bli kandidat til valg?
  Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb trenger alltid medlemmer som ønsker å bidra til organisasjonens drift. I tillegg til de som hjelper med arrangement og generell drift trenger vi aktive hjelpere for å besette Styret. Ta kontakt med valg@lionsek.com så raskt som mulig om du ønsker å stille til valg. En nominasjon må være sendt innen 14 dager før møtet holdes for å ha rett til å stille.

  Andre saker
  Om det er saker du ønsker bør taes opp som ikke står på listen over må dette medles senest 15 dager før møtet holdes og sendes til generalforsamling@lionsek.com.

  Sakspapirer
  Sakspapirer er tilgjengelig på www.lionsek.no/generalforsamling/2015, og vil bli oppdatert fortløpende

  Se orginal pdf
  Teaser Paragraph: ESWC Nordic Qualifiers Article Second Image: http://lionsek.no/uploads/67ee1174b88928bd8091e38d306b52a4.png
  LionsEK will be hosting this years Nordic qualifer, this qualifier will be open to nationalities of Norway, Sweden, Denmark and Finland.
  Information regarding location of qualifier and how the qualifier will be run will arrive at a later date.
  Article Second Image: http://lionsek.no/uploads/4bdeb8b0be48b9e6fbe3c3aa310c9121.jpg
  PRESSEMELDING

  OSLO 26.02.2015: Vi har i dag gleden av å annonsere vårt nye hovedlag i League of Legends. Vi har som kjent sett etter det riktige League of Legends laget i lengre tid, og etter de innledende samtalene følte vi oss veldig sikre på at dette laget var det riktige laget for oss. Spillerne er fantastiske enkeltspillere som viser modenhet langt over sin alder, og har et enormt tak som lag. De har godt samhold og viser med sin seier på “The Convention” at de virkelig hører hjemme i toppen av Norge, og sammen skal vi nå enda lenger.

  Det er med stolthet at vi i dag kan presentere følgende lagoppstilling som vårt nye hovedlag i League of Legends:

  Adrian «Dipzey» Hatleskog Kjellesvik
  Sondre «Biffen» Nygård
  Sander «Zhandia» Skogstad
  Nikolai «Mini Mood» Mood Martinsen
  Tore «Norskeren» Hoel Eilertsen

  Laget blir å finne i den nasjonale Telenorligaen og TV2-ligaen, alle relevante online turnerneringer, så vel som flere arrangementer i tiden som kommer.

  For mer informasjon og uttalelser:
  Andreas Grøterud på agroterud@lionsek.com - Styremedlem og ansvarlig for lagsatsingen
  Katrine Lyngås på klyngaas@lionsek.com - Lagleder

  __________________________________________________________________


  PRESS RELEASE

  OSLO 26.02.2015: Oslo Lions elektronisk Sportsklubb is excited to announce the acquisition of a new main team for League of Legends. We’ve been looking for the right League of Legends team for us for a while, and after the initial talks with this team we felt certain that this was the right team for us. The players are incredibly talented as individuals and show maturity far beyond their years, as well as great potential as a team. The team has great cohesion and with their recent victory at “The Convention” they proved that they truly belong in the top of Norwegian League of Legends. Together, we will go even further.

  It is with great pride that we present our new League of Legends team:

  Adrian «Dipzey» Hatleskog Kjellesvik
  Sondre «Biffen» Nygård
  Sander «Zhandia» Skogstad
  Nikolai «Mini Mood» Mood Martinsen
  Tore «Norskeren» Hoel Eilertsen

  The team will be participating in the national Telenorligaen and TV2-ligaen and all other relevant tournaments and several events in the future.

  For more information and statements:
  Andreas Grøterud at agroterud@lionsek.com - Board member and Team Supervisor
  Katrine Lyngås på klyngaas@lionsek.com - Team Manager
  Article Second Image: http://lionsek.no/uploads/ab1c313b6d63ccc6df5be87c9b7d34c7.png
  English statement below the norwegian one
  PRESSEMELDING

  OSLO 25.02.2015: Vi har i dag gleden av å annonsere vårt nye hovedlag i Counter-Strike: Global Offensive. Laget har vært et lag vi har sett på i lengre tid og vi er veldig fornøyd med å sikre oss dette laget til Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb. Laget viser de samme holdningene og verdiene vi selv verdsetter; ambisiøse mål, sterkt lagarbeid, gode holdninger, og et godt samhold.

  Det er med stolthet at vi i dag kan presentere følgende lagoppstilling som vårt nye hovedlag:

  Stig ‘StiGwOw’ Holmen
  Mikal ‘Enix’ Aakvik Øiestad
  Thomas ‘base’ Finnøy
  Eirik ‘spity’ Hauger
  Thomas ‘skippii’ Bekkelund

  Laget blir å finne i den nasjonale Telenorligaen og TV2-ligaen, alle relevant online turnerneringer så vell som de følgende arrangementene:
  Copenhagen Games
  Dreamhack Summer
  Assembly Summer
  ByLAN
  DreamHack Winter

  For mer informasjon og uttalelser:
  Andreas Grøterud på agroterud@lionsek.com - Styremedlem og ansvarlig for lag satsingen
  Christian Hagen på chagen@lionsek.com - Lagleder


  __________________________________________________________________

  PRESS RELEASE

  OSLO 25.02.2015: Oslo Lions elektronisk Spotsklubb is excited to announce the acquisition of a new main team for Counter-Strike: Global Offensive. The Norwegian Counterstrike community has been watching this team for a while and we are very excited to have acquired them to play for Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb. We think our new team displays all the values that we at Lions look for: aspirational goals, strong teamwork, a good attitude, and great team cohesion.

  It is with great pride that we present our new CS:GO team:

  Stig ‘StiGwOw’ Holmen
  Mikal ‘Enix’ Aakvik Øiestad
  Thomas ‘base’ Finnøy
  Eirik ‘spity’ Hauger
  Thomas ‘skippii’ Bekkelund

  The team will be participating in the national Telenorligaen and TV2-ligaen and all other relevant tournaments and events, including:

  Copenhagen Games
  Dreamhack Summer
  Assembly Summer
  ByLAN
  DreamHack Winter

  For more information and statements:
  Andreas Grøterud at agroterud@lionsek.com - Board member and Team Supervisor
  Christian Hagen at chagen@lionsek.com - Team Manager

  ESWC CSGO Top spillere

  By Monk, in ESWC,

  Article Second Image: http://lionsek.no/uploads/4a7a0f39564bfc6889a3ae015935e979.jpg
  Nedenfor finner du utdrag fra statistikken til ESWC Kvalfiisering under årets ByLAN. 
   
  Top 5 Kills
  Pseudo K A D K/D HS HS Rate TK cromen 228 40 163 1.4 91 39.91% 1 Mystic+) 215 48 143 1.5 97 45.12% 0 CYNEX*fb.com/majoritygaming 211 39 179 1.18 91 43.13% 0 tOAp 204 42 170 1.2 100 49.02% 1 haggis! 196 24 140 1.4 94 47.96% 0 Top 5 antall hs
  Pseudo K A D K/D HS HS Rate TK rainx * Enermax 198 33 100 1.98 119 60.10% 0 RUBINO 203 45 123 1.65 104 51.23% 0 tOAp 204 42 170 1.2 100 49.02% 1 Mystic+) 215 48 143 1.5 97 45.12% 0 haggis! 196 24 140 1.4 94 47.96% 0 Top 5 clutchere
  Pseudo K Bomb Defuse Points MVP Clutch Number of Matches haggis! 196 4 3 213 17.82 14 11 alfonzz 98 0 2 104 16.33 13 6 CYNEX*fb.com/majoritygaming 211 0 2 217 21.1 12 10 ExG.base 149 2 1 156 18.63 10 8 ensa xo 178 0 4 189 17.8 10 10  
  Ytterligere informasjon kan finnes på oversikten
  Article Second Image: http://lionsek.no/uploads/5ba1fcd1515e2e419f40bcdefc73cffe.png

  Det er en stor glede for oss i Oslo Lions Elektroniske Sportsklubb å meddele at TV2 Sporten i år er med å bidra for den norske e-Sport scenen. Årets Counter-Strike: Global Offensive kvalikk får en ny touch med TV2 Sporten i bilde, men også nye utfordringer

  TV2 Sporten bidrar med teknisk utstyr til gjennomføringen av årets casting fra ByLAN samt at dere vil i tillegg til Twitch.tv kunne se og følge kamper lørdag 4. oktober og søndag 5. oktober via TV2 Sporten sine egne hjemmesider. Vi har jobbet, og vil fortsette å jobbe iherdig med planleggingen samt gjennomføringen av sendingen på ByLAN. Det gjøres nye løft fra vår produksjon jamn ført med tidligere år, og vi ser frem til et godt og profesjonelt oppgjør om årets representasjon av Norge i Paris 29. oktober til 2. November.
  Som en konsekvens av utfordringene en slik TV sending bringer med seg, så er det viktig for oss å opplyse om følgende:
  Det forventes en bedre holdning fra utøvere angående tidsskjema.Alle lag vil få to personer å forholde seg til angående scene tid.CS:GO får minst to dedikerte dommere.Det blir double-elimination.Det spilles BO1 frem til den store finalen (ikke del-finalene i øvre og nedre bracket)Ytterligere detaljer samt tidsskjema kommer opp, men alle kan forberede seg på at innledende runder vil spilles allerede fredag kveld 3. Oktober, etter at innsjekk kl 20:00 er ferdig.

  Husk at påmeldingen slutter kl 19:00 Fredag 3. oktober! Du kan melde deg på her
  Article Second Image: http://lionsek.no/uploads/8a985d405b20df20ae93d8acd1218c4c.png

  Dagen er her, vi åpner påmeldingen for CS:GO kvalifiseringen til ESWC! Husk på å være nøye med utfyllingen av skjemaet, dette er viktig for å verifisere deg som deltager av årets ByLAN.


  - Alle lag må registrere alle 5 utøvere for å få godkjent påmelding
  - Hver spiller og epost må kunne identifiseres med ByLAN sitt bilettsystem, feil på dette vil medføre at påmeldingen nektes, det er krav om å ha kjøpt billetter på ByLAN for å kunne delta. MERK: På godt norsk betyr dette at du må bruke samme navn og epost som du gjorde når du kjøpte ByLAN billetten.
  - Det endelig innsjekket gjøres på ByLAN frem til kl 20:00 Fredag 3. Oktober. Her må du fysisk møte opp og prate med admins i Game desken.


  Påmeldingen avsluttes kl 19:00 Fredag 3. oktober  Meld på ditt lag her
  Article Second Image: http://lionsek.no/uploads/9c3454016490694b9f929d015d65944c.png
  Under årets ByLAN vil hver runde ha minst en av kampene streamet via scenen. For å gi dere muligheten til å forberede dere slipper vi nå ut informasjon om spesifikasjoner til datamaskinene vi har anskaffet. Det er våre venner i HardDisk.no som står for maskinvaren.

  Viktig detaljer:
  OS: Windows 8.1 64 Bit
  CPU: Intel I5-4690 3,5Ghz
  GPU: GeForce GTX 770 DC2-OC
  Minne: 8G 4Gx2 DDR3 PC3-12800
  Monitor: XL2411Z 24” Wide 100/120/144Hz

  Gaming tastatur
  Gaming mus
  Gaming musematte

  PSU:600W
  HK: H97-Plus
  SSD: 128GB

  Vi kommer også til å forhåndsinnstallere gaming programvare fra de mest kjente aktørene. Det blir ikke mulig for enkelt personer å installere programvare på scenen, mer informasjon rundt dette kommer. Det anbefales å ta med eget tastatur, headset, mus og musematte når du skal spille på scenen.
 • Upcoming Events

  No upcoming events found
 • Recent Entries

  • Over for denne gang
   By Ariala in Ariala's Blogg 0
   ESWC og vårt opphold i Paris er dessverre over for denne gang. Jeg kan trygt si at jeg har storkost meg, og jeg tør å snakke på vegne av de andre når jeg sier at de også har kost seg!

   Bergie og Znik slet begge med vanskelige grupper (noe Bergie mener er en forbannelse som hviler over han), men de sa begge at de hadde spilt bedre enn året før, og var derfor stolte av seg selv, selv om det ikke ble noen topp-plassering.
   I TrackMania-turneringen i år var det en del nye ansikter, og spesielt én som skilte seg ut og nådde mye høyere enn noen hadde forventet. Bergie fortalte meg at denne spilleren hadde mistet faren sin tidligere i år, men at faren var hans største supporter, og det var derfor nesten litt rørende å se han konkurrere og toppe alles forventinger, i en slags tribute til faren.

   [center][attachment=16:track1.jpg][/center]

   CS:GO-guttene virket litt mer oppgitt/skuffet, og jeg tror de forventet mer av seg selv. Igjen så var det nok min skyld, det var mitt nærvær som ødela den viktigste kampen deres (unlucky charm). Det ble ingen topp-plassering på Øyvind i FIFA heller, men han spilte bra, og det var gøy å se proffe folk spille et spill jeg egentlig kan veldig lite om.

   [center][attachment=17:wingrintervju.jpg][/center]
   [center][size=3][i]Vår alles kjære Wingr, intervjuet av koreansk TV![/i][/size][/center]

   Det har blitt mye e-sports-snakk, godt selskap og god mat og drikke, og dette har helt klart vært en utrolig fin tur som jeg nok aldri kommer til å glemme!
   [center][attachment=18:eswccc.jpg][/center]
  • FIFA hype!
   By Ariala in Ariala's Blogg 0
   Dagen i dag startet ganske treigt, ettersom vår kjære Øyvind ikke skulle spille før halv 3. Det var mye folk på FIFA-standen, og det var gøy å se på proffe folk spille et spill som jeg selv er totalt elendig i.


   Masse tilskuere!


   Utover FIFA har jeg ikke gjort så veldig mye hittil i dag, men jeg passet SELVSAGT på å få med meg Just Dance-konkurransen, fordi, let's face it, jeg har blitt hekta på det....
  • Dag 1 er over!
   By Ariala in Ariala's Blogg 0
   Team Norways første dag på Games Week er dessverre over, men vi har masse mer gaming foran oss! Det gikk dessverre ikke så bra for CS:GO-guttene, og jeg tror det var litt min skyld. I den siste, viktigste kampen, spilte de superbra helt til jeg kom og så på. Jeg må være en "bad luck charm"...


   Team Norway vs. Na'Vi


   Vi gleder oss derimot til å se Øyvind (un1eashed) spille FIFA i morgen, og håper det går litt bedre for han! Jeg er selv helt elendig i FIFA, så jeg gleder meg til å se hvordan spillet egentlig skal spilles.

   Videre kan jeg forsåvidt anbefale å følge med på Just Dance-turneringen! Jeg har aldri selv prøvd dansespill, og ante heller ikke at det fantes esports-turneringer innenfor det, men det var helt sinnsykt underholdende å se på. Anbefales på det sterkeste!


   Just Dance-showet var helt sykt

  • ESWC er i gang for Team Norway!
   By Ariala in Ariala's Blogg 0
   CS:GO-turneringen har startet her i Paris, og Team Norway (London Conspiracy) stod klare i dag tidlig for å kjempe seg ut av Groups! Første matchen var mot Fnatic, som vi dessverre tapte 16-5, men moralen er fortsatt på topp. Mens jeg skriver dette spiller de mot K1ck, et sør-afrikansk lag, og sist jeg sjekket ledet vi 4-0 etter en spennende første runde!


   Rain er konsentrert!


   Schedulet på http://www.eswc.com/en/2014/live/game/csgo er dessverre ikke helt korrekt pga. forskyvninger osv., men jeg håper fortsatt du tuner inn og følger landslaget vårt! #TeamNorwayHype   Mine favoritt-casters er her, og jeg ble jo mega starstruck da jeg så dem, så jeg snek meg et lite bilde!


   Team Norway sin siste kamp er satt til å starte kl. 17:00, og når dagen er over, kan guttene ta seg en velfortjent pause etter en dag med mye spennende spilling. De skal få en kjeks hver av meg! Så snill er nemlig jeg.   Flinke gutter!

  • Sightseeing og shopping!
   By Ariala in Ariala's Blogg 3
   I dag våknet jeg halvveis til lyden av at Andreas (winGr) snorket, og halvveis til lukten av at Erlend (beasty) stekte bacon. Han hadde nemlig vært på butikken og handlet inn masse god mat til oss, og lekte husmor og ga oss en superchill start på dagen!

   Etter maten dro vi i samlet flokk ned til Paris Games Week, der vi fikk badgene våre, og tittet litt rundt på Player Lounge, de forskjellige scenene, og litt av expoen. Alle guttene er klare for kamp; Peter (Znik) og Fredrik (Bergie) spiller TrackMania på lørdag, Øyvind (Un1eashed) spiller FIFA på fredag, og London Conspiracy-guttene starter allerede i morgen tidlig i sin CS:GO-turnering. Jeg gleder meg til å heie på mine landsmenn, håper dere også gjør det! (Følg med på http://www.eswc.com/en/live)

   Erlend, Andreas, Øyvind og jeg tok oss en liten sightseeing-tur i dag! Vi tok metroen til Triumfbuen, og stod i en evigvarende kø for å komme opp. Der ble det tatt masse obligatoriske utsikt-over-Paris-bilder, selvsagt med Eiffeltårnet i bakgrunnen. Disney Store fikk også gjennomgå, og der ble det brukt en del penger i dag...

   Vi var slappe og slitne da vi kom tilbake på hotellet, så nå skal vi kose oss med en god middag før vi tar kvelden!